De definitieve kleuren voor de Supercross BMX RSX zijn bekend

Supercross Vision RSX jet fuel

Het was eind 2022 dat de komst van de Supercross BMX RSX aangekondigd werd. De eerste foto’s en details kon ik eind vorig jaar al met jullie delen, en nu zijn er de definitieve foto’s.

De eerste productierun is er in drie kleuren. Black Chrome, Mirror Polish en Jet Fuel; of Oil slick zoals dat ook wel genoemd wordt. Die laatste was de eerste die op foto’s en in filmpjes naar voren kwam. Logisch, want het is een echte ‘headturner’.

Maar nu zijn er dan ook de foto’s van de overige twee. De Black Chrome met gele stickers vraagt er bijna om opgebouwd te worden in de klassieke zwart/goud combinatie. Maar, met de blauwe accenten in de stickers is van een combi met blauw en zwart (en goud?) ook vast een hele mooie fiets te maken.

De Mirror Polish met zijn blauwe en rode accenten heeft een mooie frisse uitstraling. Het glanzende aluminium met de mooie accenten laat het frame er lichter uitzien dan de Black Chrome of de Jet Fuel. Opbouwen in zwart/blauw of zwart/rood?

De kleur die vanaf de introductie de aandacht trok is de Jet Fuel. Blauw, goud, paars, het ligt er maar net aan vanaf welke hoek je naar het frame kijkt. De eerste versie had zwarte stickers, maar die zijn in de productieversie vervangen door wit, en eerlijk gezegd, ik vind het mooier. Het maakt het frame wat ‘vrolijker’, lichter en zichtbaarder als Supercross.

Supercross Vision RSX black chrome
Supercross Vision RSX mirror polish
Supercross Vision RSX jet fuel

Welke kleur je ook kiest, je krijgt altijd een fantastisch Supercross BMX frame, voor details over het frame verwijs ik je naar dit artikel, waar je alles over de Supercross BMX RSX kunt lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *