Nieuw: Speedline Killer Buzz hubs

Speedline Killer buzz hubs

Stille naven zijn een trend tegenwoordig. Iedereen wil als een sluipmoordenaar over de baan. De Speedline Killer Buzz hubs zijn niet stil. Sterker nog ze zijn LUID!

speedline bmx killer buzz hubs 470x470 1De mensen bij Supercross/Speedline hebben weer eens een technisch hoogstandje uit de hoed getoverd. De nieuwe Speedline Killer Buzz Hubs zijn voorzien van Speedline’s Worm Drive-systeem voor een vrijwel direct aangrijpmoment, maar beter dan dat; ze hebben minimale hoeveelheid rolweerstand. Met minder rolweerstand gaan deze naven sneller als je uitrolt in plaats van dat ze weerstand bieden en je dus afremmen…

En dat is precies wat misschien wel belangrijker is op de huidige bmx banen. Want wees eerlijk hoe vaak trap je de hele baan nog? We rollen meer dan we trappen. Dus is minimale rolweerstand misschien wel belangrijker dan stilte.

Als eerste in Nederland had ik een setje van die naven gekregen. Meteen opgebouwd met een set Speedline velgen, je moet tenslotte wel een beetje merkvast blijven. En toen in een fiets gemonteerd en rijden maar. En het is waar, ze zijn luid! Maar ze lopen ook ongelofelijk licht, de minimale rolweerstand is goed merkbaar.

Dus wordt het winnen in stilte, of laten horen dat je gewonnen hebt?

De Speedline Killer Buzz hubs zijn er voorlopig alleen in zwart, zowel voor schijfrem als v-brake. Voor een 20mm as, achter een 10mm.

Wil je de Killer Buzz hubs horen? Klik hier.… Geluid aan!

Speedline hubs01
Speedline hubs02
Speedline hubs03
Speedline hubs04

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *