Nieuwe kleuren voor de Supercross RS7 frames

Supercoss BMX Envy rs7 frame glitter neon pink

Er zijn nieuwe kleuren voor de Supercross BMX RS7 frames en uiteraard zijn dat weer spetterende kleuren geworden. Het lichtste en stijfste aluminium BMX frame is nog flitsender geworden!

Naast het gebruikelijke zwart, wit, rood dat we al van veel merken kennen, was er matte army green, matte blue, matte grey, hi vis yellow, neon orange en mystic rainbow om maar eens een paar bijzondere kleuren te noemen.

En nu zijn daar drie kleuren bij gekomen: Metallic Teal, Milky Grey en Glitter Neon Pink.

Metallic Teal: misschien heb je op je socials al het frame van Lexis Colby, een van de pro riders van Supercross gezien. Het was op haar verzoek dat deze kleur er gekomen is.

Milky Grey: Een beetje blauw grijze kleur, uiteraard met een beetje een metallic en flitsende neon gele stickers. Opbouwen met blauw of goud zorgt voor een hele mooie combi.

Glitter Neon Pink: Dit is de meest eruit springende kleur. Neon roze met een flinke glitter in de lak. Als je op wil vallen en zeker wilt weten dat je je fiets terug kan vinden tussen alle verschillende tinten zwart, dan is dit de kleur die je wilt hebben.

Supercross RS7 Metallic Teal 1
Supercross BMX envy RS7 frame milky grey
Supercoss BMX Envy rs7 frame glitter neon pink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *