Stay Strong V4 2023 kleuren

stay strong V4 2023

De nieuwe Stay Strong V4 2023 frames hebben nieuwe kleuren, maar behouden hetzelfde ontwerp en dezelfde buizen als de vorige versie. Maar deze keer is het niet mogelijk om te kiezen tussen schijf- of V-brake-compatibiliteit, omdat Stay Strong één model enkel voor schijfrem maakt.

De kleuren voor 2023 zijn even strak als opvallend. Want zwart, wit en grijs, dat kent iedereen, maar door de stickers zijn ze echt niet zomaar zwart, wit of grijs. En wat denk je van copper? Een pittig kleurtje en met die mooie chrome/zwarte stickers is dit een opvallende verschijning. Opbouwen met chrome, zwart en een kleur naar keus (oranje? of blauw? wie durft?) en je hebt een schitterende fiets.

En wat te denken van de zwarte? Door de combi met geel en grijs/wit schreeuwt dit frame om opgebouwd te worden met zwart en goud, dé klassieke combi.

De grijze is niet bepaald grijs, maar een hele mooie diepgrijze glanzende kleur. Rood/witte.chrome stickers en je weet al welke kant dit opgaat, combineren met rood en chroom en wat zwart en je bent de meest flitsende rijder op de track.

En dan de witte. Kies maar hoe je die op zou willen bouwen. Door de combi met zwart en chrome stickers kun je werkelijk alle kanten op. Rood, blauw, oranje, oil slick, alles kan. Maak hem lekker druk, of juist heel clean door alleen maar zwart en chroom toe te passen, op dit frame kan alles.

Met de stijfheid van de V1, dankzij de BB86 en brede down tube T-kruising, de racegeometrie en het lichte gewicht van de V3, hebben ze dezelfde algemene geometrie behouden, maar een iets grotere standover-hoogte dan de vorige V2- en V3-modellen.

De V4 is Stay Strong’s meest geavanceerde en geteste raceframe ooit. Een geheel nieuw ontwerp, terwijl nog steeds de triple en double butted buizen, taps toelopende balhoofdbuis en gesloten achtervorken zijn opgenomen, heeft de V4 gladde lassen met nieuwe stickers en logo’s. De twee belangrijkste verschillen op de V4 zijn de ‘disc only’-opties en het nieuwe verbeterde bottom bracket (BB86).

De Stay Strong V4 2023 is verkrijgbaar van mini tot pro xxxxl en in 4 cruiser maten.

De frames zijn nu al te bestellen, leverbaar vanaf eind januari 2023.

cadre stay strong for life v4 2023 grey head
cadre stay strong for life v4 2023 white head
cadre stay strong for life v4 2023 grey top
cadre stay strong for life v4 2023 white top
cadre stay strong for life v4 2023 grey seatpost2 1
cadre stay strong for life v4 2023 white seatpost
cadre stay strong for life v4 2023 white chainstay 1
cadre stay strong for life v4 2023 copper head
stay strong for life v4 2023 frame black head
cadre stay strong for life v4 2023 copper top
stay strong for life v4 2023 frame black top
cadre stay strong for life v4 2023 copper seatpost2
stay strong for life v4 2023 frame black seatpost2
stay strong for life v4 2023 frame black chainstay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *